Artlantis opleidingen.

In het opleidingscentrum van BAT solutions, de officiële verdeler van Artlantis, ADOMI en SketchUp in België, kunt u o.a. een dag opleiding van Artlantis volgen. Tijdens de opleiding laten we je alle aspecten en mogelijkheden van Artlantis zien en hoe je deze kan gebruiken.

Inhoud
We overlopen de verschillende functies, we leren u de tips en de trucks en dit aan de hand van verschillende 3d modellen.
We leren u werken met de verschillende soorten shaders, gebruik van texturen, alfa channel en smooting. Lichtpunten aanmaken groeperen en kopieren, zon instellingen en lichteffecten. Het gebruik en het aanmaken van eigen lagen. Instellen van camera's, configureren van de nabewerkingen en instellen van zonlicht.

Een overzichtje van de punten die behandeld worden :


* Algemene Interface
* Import vanuit verschillende CAD pogramma’s
* Plaatsen / instellen van materialen
* Invoegen van texturen en logo’s
* Plaatsen / instellen van lichtbronnen
* Instellingen van de zon, achtergronden, sky
* Wat is radiocity en hoe te gebruiken
* Instellen van camera en zichtpunten perspectief / parallel
* Gebruik van lagen
* Aanmaken van objecten
* Aanmaken van texturen
* Site Insertion
* Instellingen definitieve renders / Factoren die de rekentijden kunnen beïnvloeden
* Animatie Panorama en iVisit 3D op iPad
* Allerhande Tips en Trucks

Tijdens de cursus wordt voor iedere deelnemer een PC ter beschikking gesteld, zodat je onmiddelijk de verschillende onderdelen van de opleiding kan testen.

Prive opleiding
De meeste Artlantis opleidingen zijn privé opleidingen, d.w.z. dat enkel u en uw collega's aanwezig zijn in de cursus. Zo geniet u van een persoonlijke begeleiding, u krijgt onze volle aandacht.
's Middags bieden we u een lichte lunch aan.

Agenda

Datums zijn in onderling overleg volgens beschikbaarheid van uw en onze agenda (neem best even telefonisch contact op ).